2012-12-02 07:10:35• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Bak - Tervezz mára valami különlegeset!

Napi horoszkóp december 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.


A mai napon ismét alszik a Hold. És mivel emellett a Rák jegyében áll, ez az alvás olyan lesz számodra, mint egy narkózis: aludj sokáig, aztán menj ismét az ágyba. Délután jót tenne neked egy rövid séta a friss levegőn. Kitisztítaná a fejedet. Este gondolataidban már beállíthatod magad a következő hétre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.


Ma van Advent első vasárnapja és nagyszerű helyzetben állnak a csillagok. A Hold még azt is megengedi, hogy egész nap lustálkodj. Elmélkedő hangulat lesz úrrá rajtad. Ezenkívül Vénusz és Mars még mindig hatnak, ami szerelmi életednek és minden emberi kapcsolatodnak jót tesz. Este a legkellemesebb lesz jó barátaid társaságában csevegni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Egy álmos vasárnap vár ma rád. A Hold ugyanis egész nap folyamán alszik, ráadásul a Rák jegyében áll. Nincs is szebb ilyenkor, mint otthon kényelembe helyezni magad a kanapén vagy egy fotelben. Az este megkoronázása lehet, ha elmész vacsorázni, és hagyod magad elkényeztetni.

 

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Vasárnap lesz a dicsőséges csúcspontja ennek a hétnek: a Hold a te jegyedben áll, és ráadásul szünetel. Mars és Vénusz édes szerelmi hullámokat küldenek le – egyenesen a szívedbe. Egy szebb Advent első vasárnapot már rég nem éltél át – talán még sohasem. Este váratlan látogatást kapsz, vagy telefonon hívnak fel.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma ismét Holdszünet van már reggel 7.56-tól. Úgy látszik, a Holdnak nincs most igazán kedve. Ez átsugárzik másokra is – rád pedig különösen. Ne tervezz semmit, ami nagyobb fáradsággal jár. Egy kimondottan lusta, kényelmes napnak néz ki a mai. Esetleg hívd meg néhány barátodat forralt borra, vagy sétáljatok egyet a városban.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Ma van Advent első vasárnapja, és az egyik legszebb ünnepnapja lesz ennek az évnek. Már reggel gyújts meg egy gyertyát, és lépj kapcsolatra a szerelemmel, amit a kozmosz tartogat a számodra. Hagyományok vannak segítségedre abban, hogy jobban tudd kezelni belső nyugtalanságodat és kétségeidet. Este hallgass klasszikus zenét – szárnyakat tud adni a lelkednek!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.


Az egésznapos Holdszünet kiválóan illik Advent  első vasárnapjához. A gyertyafény mellett elköltött reggeli megteremti a megfelelő hangulatot. Fordulj befelé, kösd össze magad egy szeretett lélekkel, így megszabadulsz a hét során felhalmozódott stressztől is. Este a zenehallgatás teremt számodra harmóniát, és erre volt sürgősen szükséged.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.


A mai napra sokáig fogsz emlékezni, mert Mars és Vénusz kapcsolata még mindig hat. Ők ketten boldog, szerelmes első Adventet ígérnek neked. Ha éppen egyedül lennél, menj el a karácsonyi piacra. Minden arra mutat, hogy találkozol valakivel, aki megdobogtatja a szívedet.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ez az első adventi vasárnap még kellemesebb lesz, mert a Hold egyrészt a Rák jegyében marad, másrészt pedig visszavonul szünetelni. Mi mást is tehetnél, mint hogy őt utánozod, és olyan vasárnapot tartasz, amelyen a kényelem és pihenés áll a legelső helyen.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Ma van Advent első vasárnapja, és ahogy a csillagok állnak, ezt a napot sokáig nem fogod elfelejteni. Tervezz mára valami különlegeset! Esetleg megengedhetsz magadnak egy masszázst? Vagy legalább fogyassz el egy cukrászdában egy finom süteményt! Este folytasd a kényeztető programot, gondolj ez alkalommal csak magadra!

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ma van Advent első vasárnapja. A Hold kiválóan illik ehhez az eseményhez, és szerelmet varázsol a szívedbe. Amikor aztán meggyújtod az első gyertyát, nagy hálát fogsz érezni: sikerült jól átvészelned ezt a nehéz hetet. Az éjjel jól és mélyen fogsz aludni egy Holdszünet alatt, és teljesen kipihened magad.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.


Lehet még fokozni a tegnapi napot? Igen, és ez ma be is következik: Advent első vasárnapja van, és az ég ma közelebb van, mint máskor. A szerelem elvarázsol téged, eljön hozzád: menj el egy karácsonyi vásárra. Ez az este direkt arra van teremtve, hogy valakinek, aki közel áll hozzád, egy szeretettel teli levelet írjál.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: